DIGITALISEREN FILM & VIDEO

"koester je dierbare herinneringen"

CUMULUS koestert je dierbare herinneringen

Bijna iedereen heeft nog wel ergens oude films, video’s, foto’s en dia’s liggen met beelden en herinneringen uit een nabij of ver verleden. Je kunt ze blijven bewaren en af en toe bekijken, maar de kans is groot dat het beeldmateriaal dan veroudert en verslechtert. Je kunt ze ook bij Cumulus brengen en laten overzetten op een digitale beelddrager en/of er een levensdocument van laten maken.

Koester je dierbare herinneringen!

Cumulus digitaliseert filmmateriaal

Film digitaliseren

Cumulus maakt levensdocumenten

Levensdocumenten


Cumulus digitaliseert filmmateriaal, zoals 8mm film, super 8 en 16 mm film. Maar ook voor het digitaliseren van VHS videobanden, mini DV, Video 8, Hi8, dia’s en fotonegatieven kun je bij mij terecht. 


Vanuit Cumulus maak ik levensdocumenten op basis van bestaand of nieuw beeldmateriaal. Dat kan zijn voor iemand die het eind van zijn leven ziet naderen, maar ook ter gelegenheid van een bijzondere verjaardag, huwelijk of jubileum. Prijs op aanvraag

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over Cumulus, heb je nog oud beeldmateriaal dat je wilt laten digitaliseren of wil je een levensdocument laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


E-mailen
Bellen