DIGITALISEREN FILM & VIDEO

"koester je dierbare herinneringen"

VHS en Super VHS digitaliseren

De eerste VHS-videorecorder met bijbehorende videoband werd in 1976 door JVC geïntroduceerd. In 1987 kwam er een verbeterde versie op de markt onder de naam Super VHS. De kwaliteit van deze videobanden gaat echter snel achteruit door verdroging van de emulsie en door doordrukken wanneer ze langere tijd niet worden afgespeeld. Voor het behoud van de opnames is het dus zaak om deze VHS videobanden zo snel mogelijk te digitaliseren. Vraag Cumulus naar de mogelijkheden. 

Op maat gedigitaliseerd

Bij mij aangeleverd VHS videomateriaal wordt direct één op één overgezet op een USB in AVI, MP4 of MOV. Tijdens het digitaliseren worden daar waar mogelijk, defecte banden gerepareerd. Bij aflevering krijg je van mij: de originele VHS videobanden, de USB of harddisk met het gedigitaliseerde beeldmateriaal en, indien gewenst ook een DVD.

 Prijs vanaf 7,50.

Compilatie

Wil je méér dan alleen een digitale versie van je VHS videobanden? Ik maak ook compilaties van verschillende soorten bestaand beeldmateriaal, zoals filmpjes, foto’s, tekeningen etc. met eigen muziek tot één uniek levensdocument. Mooi om te geven ter gelegenheid van bijvoorbeeld de 18e of 21e verjaardag van je zoon of dochter. Hoe dat in zijn werk gaat kun je lezen bij levensdocumenten.

 

 


E-mailen
Bellen