DIGITALISEREN FILM & VIDEO

"koester je dierbare herinneringen"

Film digitaliseren

Heb je nog oude filmspoelen,  videocassettes of dia’s liggen met daarop voor jou waardevolle beelden en fragmenten van vroeger? Het zou erg jammer zijn als die beelden vervagen en vergaan doordat het materiaal  verouderd is. Overzetten naar een beelddrager van nu is de oplossing. Cumulus digitaliseert filmmateriaal, zoals 8mm film, super 8 en 16 mm film, maar ook voor het digitaliseren van videobanden, mini DV, Video 8, Hi8 en dia’s kun je bij mij terecht.

Maatwerk

Het digitaliseren van filmmateriaal is bij Cumulus maatwerk. Het originele analoge filmmateriaal zet ik één op één over op een externe harddisk, geschikt voor verdere montage. Daarnaast maak ik een versie op DvD om direct te bekijken: onderverdeeld in hoofdstukken, zonder loze filmstroken en, indien gewenst, voorzien van eigen muziek. Zo krijg je een mooi en overzichtelijk stukje van vroeger terug. Een onbetaalbaar cadeau, dat met veel aandacht en zorg is samengesteld.

Compilatie

Wil je nog een stapje verder gaan en van je bestaande beeldmateriaal een compilatie laten maken? Bijvoorbeeld ter gelegenheid van de 21e verjaardag van je zoon of dochter? Ook daarvoor kun je bij Cumulus terecht. Op basis van bestaand materiaal, zoals filmpjes, foto’s, uitspraken, tekeningen etc. maak ik dan een compilatie, die voorzien is van eigen muziek en geluid. Hoe dat in zijn werk gaat kun je lezen bij levensdocumenten.

Prijzen

Mijn prijs is afhankelijk van wat je aanlevert en wenst. Neem daarvoor vrijblijvend contact met mij op.

 


E-mailen
Bellen